PANNENKOEKEN PAVILJOEN

PANNENKOEKEN PAVILJOEN De kwaliteit die u van ons kent nu bij u thuis gebracht

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1605 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pannenkoeken Paviljoen. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2022 om 20:47 Jammer dat na de wachtijd het eten nog niet klaar is! De verklaring: "We beginnen altijd pas met bereiden als de klant er is." Kennelijk omdat het vaak gebeurt dat men niet op komt dagen. Wat is dan het nut van vooraf bestellen (en betalen)!?
5 apr 2022 om 20:08 Erg lang moeten wachten op onze bestelling, bijna 75 minuten, terwijl direct na het plaatsen van de bestelling aangegeven werd dat het 27 minuten zou duren.... Het eten was wel goed.
5 apr 2022 om 19:42 Toppertje weer
30 mrt 2022 om 21:26 Bezorging duurde erg lang en het is nu echt duur geworden. We gaan niet meer bestellen.
1 mrt 2022 om 21:12 Heerlijk gegeten
26 feb 2022 om 21:23 Bezorging was 15 minuten te laat dat kan op zaterdag natuurlijk.. Maar het eten was lauw. Normaal was hét altijd ok. Wij wonen ook maar 800 mtr van het restaurant.. Beetje Jammer
20 feb 2022 om 22:12 Vanwege harde wind geen bezorging, voordat we uitgepakt hadden belde het restaurant ons dat een pannenkoek achter gebleven was . Deze werd uit eindelijk toch bezorgd. Service! Handig zou zijn patat als optie ipv standaard. Portie waren heel groot
14 feb 2022 om 11:43 In tegenstelling tot eerdere bestellingen was het dit keer ondermaats. Jammer!! Het eten was lauw tot koud en groente ontbrak. Bezorging was prima.
13 feb 2022 om 20:02 Had besteld voor 17.30 en het was er om 17.15 . Perfect!
7 feb 2022 om 18:15 Altijd lekker! Alle gerechten. Letten goed op eventuele opmerkingen en komen er wanneer nodig op terug aan de deur (zoals bij mijn zwangerschap). Ook stond er vanuit thuisbezorgd dat het ongeveer 60min zou duren, maar het was er al met 30 min.
2 feb 2022 om 21:58 De bezorging was op het aangegeven tijdsstip en super aardige knul. Eten was vers, arm, aantrekkelijk. Broodje burger niet klef, heerlijk gegeten. Min puntje friet. Te donker en veel te zout. Deze hdbben we laten staan.
2 feb 2022 om 20:58 Schnitzel was prima. De glutenvrije pannenkoek was een lap leer uit de boter. Dat is wel heel veel beter geweest. Weg moeten gooien. Kwaliteit is de laatste tijd nogal wisselend. We zijn niet van plan snel nog een keer te bestellen.